Friday, April 02, 2010

Al FATIHAH

Siapalah yang akan menghibur hati ini dalam perjalanan ke ofis????? Siapalah yang akan membuat aku dan Syamil berkongsi gelak ketawa lagi???Betapa rapuhnya nyawa di muka bumi ini....Esok lusa mungkin giliran kita pulak... Kematian ke dua celebrity yang sangat dirasai selepas Yasmin Ahmad... Semoga arwah tergolong dikalangan orang yang beriman.


See More
42 minutes ago  ·  · 
Linda Supian
Linda Supian 
Eh it's 4 in the morning tak tido lagi?
24 minutes ago · 

Samsiah Jendol
Samsiah Jendol 
Bila dah terbangun.... susah nak tidur.. ternampak status c'deen... 

I thought he was stronger.. that can fight his illness. Memang beri kesan sangat to me, because sending syamil to school is the most precious moment to me...and we always layan Din Beramboi kat radio... I hardly have time at home, dan tak ada yang lebih menggembirakan to start a day tengok syamil yang gelak dengar lawak bodoh Din Beramboi.... ..this small little thing really make me so emotional....

No comments :